Tervezők

Liliana

Vitathatatlan, hogy a káprázatos, feminin designok elévülhetetlen népszerűségnek örvendenek a belsőépítészet világában.

Josh

„A jó design egyszerű, mégis van benne valami csavar.” – vallja ars poeticáját a Melograno ifjú titánja, Josh.

Szebellédy Judit

„Miután megismertem a tervezés csínját-bínját és hosszú éveken keresztül a szakma aktív tagjaként számos otthont terveztem meg, kezdetét vette valami új, valami szokatlan, amely szorosan kapcsolódva a belső terekhez azonnal megszólított, én és az egyedi falfestés egymásra találtunk!

Csap Viktor

Ezúttal egy olyan designert szeretnénk bemutatni, aki amellett, hogy lélegzetelállító belsőépítészeti terveket készít, egy igazi vezető és csapatjátékos is egyben. Az ő szavait idézve: „Választhattam volna azt az utat, hogy reflektorfénybe állok, és úgy brandingelem magam, mint Csap Viktor, a sztárépítész.

Bálint

Mindannyiunkban van egy megmagyarázhatatlan vonzódás a nyers fa iránt. Talán a tapintása, talán az illata az, ami emberismeret óta rabul ejt minket. Valentino designerünk szermélyében egy olyan alkotót tisztelhetünk, ki jól ismeri az imént leírt érzést.

Ben

Ben egy fiatal, ám mégis temérdek tapasztalattal bíró kalandor. Címszavakban ezek küldetésének fő jellemzői: fiatalos energia és határtalan víziók.

Ferry

Tehetség, szenvedély és tapasztalat. E három szóval lehetne legjobban leírni Ferry eddigi pályafutását a belsőépítészet világában. A művészethez való kötődése stabil alapokon áll, hiszen sokéves művészeti tanulmányai során többek között a The Art Institute of Chicago-n is mélyítette ismereteit.