Cégünkről

Minden ember szíve mélyén van egy szinte megfogalmazhatatlan fájdalom, mely a szűnni nem akaró honvágy az ember igazi otthonába; az Édenbe. A Melograno Muro pontosan erre a fájdalomra kíván gyógyírt nyújtani, méghozzá a művészet és a luxus felől közelítve. Küldetésünket mi sem fémjelzi jobban, mint a megannyi egyedi design tapéta, és a számos projekt, melyek otthonok és irodák sokaságát varázsolták már vissza az Éden pompától burjánzó világába. 

Fő célkitűzésünk, hogy megbízóink környezete minőségi módon tükrözze az ember valódi méltóságát; hogy Ön is visszakerüljön az Önt megillető helyre, oda, ahol a gyönyör és a minőség lépten-nyomon körülöleli az ember mindennapjait. Hogy az önt körülvevő falak ne maradjanak többé az enyészet szürke börtöncellái. Helyette a Melograno Muro új lehetőséget kínál: egy olyan teret, ahol a falak az Életet, a Harmóniát és a Luxust közvetítik felénk. Mindeközben legpazarabb tapétadesignjaink kitűnő olvasztótégelyeivé válnak a letűnt korok örökzöld értékrendjeinek, és a modern művészetek dinamikájának. A Melograno Muro sokéves szakmai tapasztalattal bíró csapata a tervezés legelső pillanatától a kivitelezés utolsó ecsetvonásáig ott áll a megbízói mellett. 

A megrendelt, autentikus designnal díszített tapéták legyártása során a legkorszerűbb gyártástechnikákat alkalmazzuk a legmodernebb tapétanyomtató-gépekkel. Mindezt úgy tesszük, hogy tiszteletben tartjuk a tapétagyártás többszázéves múlttal büszkélkedő hagyományát. Nem mellékesen, kardinális szempont nálunk a Környezetünk védelme, ezért tapétáink elkészülésekor csakis környezetbarát alapanyagokat használunk. 

Eddigi projektjeink egy vadregényes utazáshoz hasonlíthatók, melyek minden egyes lépéssel egyre fantasztikusabbá válnak. Vegye fel velünk Ön is a kapcsolatot, és váljon részesévé a Melograno Muro elképesztő kalandjának, ami nem más, mint Rittorno All’Eden, azaz; visszatérés az Édenbe.