Tervezők

Ferry

8_francesco_melogranomuro_designer

Tehetség, szenvedély és tapasztalat. E három szóval lehetne legjobban leírni Ferry eddigi pályafutását a belsőépítészet világában. A művészethez való kötődése stabil alapokon áll, hiszen sokéves művészeti tanulmányai során többek között a The Art Institute of Chicago-n is mélyítette ismereteit. Végül a tapéták irányába terelődött a figyelme, ahol az évek során mind technikai, mind művészeti szempontból temérdek tapasztalatra tett szert. 

A Melograno Muro alapítójaként fontosnak tartja, hogy minden egyes tapéta design létrejöttekor egyszerre legyen jelen a kreativitás, a minőség és az elegancia. Akár a tervezés, akár a kivitelezés részénél jár egy projekt, azt mindig a legmagasabb szintű profizmussal és elszántsággal valósítja meg. 

 

A tapéta designok megszületésekor tudatosan olvasztja egybe a régmúlt korok értékeit és a modern művészetek legjellegzetesebb motívumait. Ihleteinek támpontjait első kézből gyűjtötte össze a minden földrészt érintő utazásaiból. Kimértséget a Brit-Szigetekről, misztikumot Japánból, Kínából és Dél-Koreából, kalandvágyat Dél-Afrika, Egyiptom és Mexikó pusztáiból, eleganciát Olaszországból, és szenvedélyes virtust Spanyolországból. 

A listát még hosszan sorolhatnánk, a cél mégis egy: designjaival egy mindenki számára járható hidat szeretne építeni a művészet és a belsőépítészet világa közé. Egyik küldetésének tekinti, hogy ügyfelei olyan prémium tapétával boríthassák be otthonaik falait, melyek az embert visszarepíti az Éden Pazar világába. Ahogy a cég mottója is szól: Ritorno All’Eden, azaz vissza az Édenbe!