Tervezők

Szebellédy Judit

„Miután megismertem a tervezés csínját-bínját és hosszú éveken keresztül a szakma aktív tagjaként számos otthont terveztem meg, kezdetét vette valami új, valami szokatlan, amely szorosan kapcsolódva a belső terekhez azonnal megszólított, én és az egyedi falfestés egymásra találtunk! Az idő múlásával a sajátos technikával készített falakat design tapéták formájában keltettem új életre, megismételve ezzel a megismételhetetlent! 

A fenti sorok a Melograno Muro vendég-designerétől, Szebellédy-Samu Judittól származnak. Nehéz lenne egy konkrét szóval körülírni, hogy ki is ő valójában. Alkotó, divattervező, lakberendező, márkaalapító, művész, felfedező, de elnézve bámulatos festményeit, talán vátesz is, aki egészen új utakat tör a belsőépítészet folyton pezsgő világában. 

Egykoron divattervező volt, ma viszont enteriőrök falait öltözteti káprázatos alkotásaival. Designjai még az egyedi tapétadesignok között is ritka gyöngyszemek, hiszen dacolva a korszerű számítógépes programok népszerűségével, saját kezűleg készíti el a tapétaterveket. 

A belsőépítészet – s ezen belül különösen a falfestészet – iránt érzett szenvedélye az általa alapított, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő márkában, a SUMISURA-ban is megmutatkozik. Juditban megvan az a spiritusz, ami a művészek között is fehér hollónak számít, azaz a szűnni nem akaró vágy az új és egyedi utak felfedezésére. Munkái pont ettől oly megragadóak, sokszor pedig olyanok, mintha kiszakítottak volna egy szeletet egy másik dimenzióból. De honnan is ez az attitűd? Ahogy Judit fogalmaz:

„A soha nem nyugvó alkotási vágyam vezet ezen az úton, az új és szokatlan megközelítések éltetnek, a természet iránti szeretetem pedig szüntelenül inspirál! Hiszem, hogy az általam megálmodott design tapétákat az egyedülálló szemléletem és a váratlan megoldásaim teszik különlegessé és sikeressé!”

Designok: