Tervezők

Josh

„A jó design egyszerű, mégis van benne valami csavar.” – vallja ars poeticáját a Melograno ifjú titánja, Josh. Igen előkelő helyet foglal el életében a tervezés, hiszen, a design számára egyszerre munka, hobbi és szenvedély. Korát meghazudtoló módon számos tapasztalatot tudhat a tarsolyában. Nem meglepő módon már kölyökként is örömmel rajzolt, s ezt a szeretetét tinédzser évei alatt a digitális grafika világában kamatoztatta.

Az eleinte logótervezés berkeiből induló alkotóművész mára többtucat kiadvány grafikai designját, honlapdesignokat, valamint egy ruhamárka branding-tervezését tudhatja a háta mögött. A szárnybontogató művész szem előtt tartja, hogy a megfelelő alapok lerakása nélkül a tehetség mit sem ér. Emiatt alaposan kitanulta a designtervezés titkait, szakmabeliek segítségével, illetve autodidakta módon, nem mellesleg pedig nyomdai grafikusként is mélyítette művészeti ismereteit. Továbbá, egyetemi hallgatóként ipari termék- és formatervező mérnökként is mélyíti tudását. 

Az évek során Josh ízlése kristálytisztává finomodott; egyre érettebb, egyre letisztultabb lett. Bár az alkotóművész saját belátása szerint még mindig szeretne fejlődni, illetve lépést tartani a kortárs irányzatokkal. Személyes kedvencei közé tartoznak a letisztult minták, egyszerű designelemek, illetve a különleges színhármas és színegyesek.