Tervezők

Corvino

A fejlődéshez olykor nélkülözhetetlen, hogy a letűnt korok valódi értékeit is megtartsuk. Ezt a látásmódot vallja a Melograno ifjonc designere, Corvino. Eleinte csak hobbiként tekintett a tervezésre, - ahogy ő mondja – a fiókjának dolgozva. Nem véletlen, hiszen a harmónia és arányosság iránt érzett rajongását az irodalom területén kereste, nem csekély eredménnyel.

Novellák és versek tömkelegét ontotta magából egészen kisiskolás kora óta, majd ennek hatására irodalom- és történelemtanárnak tanult tovább. Corvino ambíciói azonban mégsem értek véget ezen a pályán, ugyanis a későbbiekben a belsőépítészet világa felé fújta vitorláját a sors szele, így hamar összefonódtak útjai a Melograno Muro friss, fiatalos csapatával. 

Corvino nagy örömére nem kellett lemondani irodalmi vénájáról, hiszen a designok megalkotása során az egyik legfőbb ihletforrása a világirodalom örökzöld klasszikusai, illetve a történelem ikonikus épületei és korai lettek. 

Emellett számottevő inspirációja még a természet is, ahová rendszerint örömmel látogat, ugyanis legyen szó designról vagy egy versről, számára a kertek és erdők az inspirációk kifogyhatatlan tárházai. A természet ugyanis az a hely, ahol mindig sikerül spirituálisan és lelkileg is feltöltődni.