Tervezők

Ben

8_francesco_melogranomuro_designer

Ben egy fiatal, ám mégis temérdek tapasztalattal bíró kalandor. Címszavakban ezek küldetésének fő jellemzői: fiatalos energia és határtalan víziók. Designjai lélegzetelállítóan új dimenziókba és még ismeretlen kultúrákba nyitnak ablakot. Mindezekhez nélkülözhetetlen a folyton megújuló ihlet. 

A művészeti iskolát is megjárt ifjú titán fő ihletforrása a spiritualitásban, a természetben, illetve a felfedezésben leledzik. Ez utóbbi nagyban megmutatkozik az egész glóbuszt átszelő utazásaiban. Csak néhány említésre méltó forrás: az olasz városok elévülhetetlen építészete, a tündöklő francia divat, a Közel-Kelet megannyi misztikumot rejtő pusztái, New York élettől pezsgő betondzsungelei, vagy éppen Erdély mesés hegyvidékei.  A listát még hosszasan sorolhatnánk, ahová Ben saját maga ment el, hogy ott szerzett inspirációit a legvadabb designokba varázsolja bele. 

Legyen szó erdőkről, állatokról, vagy káprázatos természeti jelenségekről, alkotásai mindig rendhagyó, ugyanakkor bravúros módon tükrözik vissza a természet utánozhatatlan szépségét. Mindeközben arra is nagy figyelmet szentel, hogy designjai mindig olvasztótégelyként szolgáljanak a világ különböző kultúráinak.