Agulha

Colour variants

Ajánlott tapétaanyag: TERRA

AG1-857
AG2-857
AG3-857
AG4-857

Anyagok

Kérj tőlünk ajánlatot

Csapatunk készen áll, hogy a kiválasztott tapétát néhány napon belül elkészítsük.

Frequently Asked Questions

Honlapunk nem webshop. A termék megrendeléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok egyikén:
Ajánlatkérő űrlapon keresztül (szürke ajánlatkérés doboz)
E-mail: hello@melogranomuro.com

Az általános felhasználású tapétáink négyzetméter ára bruttó 17,640ft/nm, a vizes helységekbe való tapétánk pedig bruttó 38,087ft/nm.

A gyártást a számla kiegyenlítése után kezdjük, aminek 2 napos az átfutási ideje. A legyártott tapétákat 7-10 munkanapos határidővel szállítjuk. 

Igen. Ez a designunk is készülhet bármilyen színvariációval. Ezen túl lehetőséged van arra is, hogy egyedi elképzelésedet valósítsa meg csapatunk.

Tapétáink kerülhetnek padlóra és falra, beltérbe és kültérbe egyaránt. Vizes helységekbe és kültérre az Acqua Brutale anyagunk alkalmas. Felhelyezési segédletet bejelentkezés után letölthető.

Design Info

Banglades őserdője szélén játszadozik egy csapat kisgyerek. Játékuk a következő: egyikük tigrist játszik, míg a többiek sikongatva menekülnek tőle. Egyszerű fogócska ez, ám a sűrű bokrok között játszadoznak, a növényzet pedig nyakig eltakarja őket. Most egy kisfiún van a sor: ő a tigris. Meglapul. Kivár, odaoson az egyik barátja mögé, majd készül a meglepetésre. Szemét összehúzza, vesz egy nagy levegőt, előugrik a bokorból, majd veszettül ordítani kezd. Az ordítás oly hangos, hogy megremeg a levegő, a madarak felröpülnek a sűrű cserjékből. Nem a kisfiú ordított, hanem egy valódi tigris a távolból. A gyerekek megijednek, s kimenekülnek a bozótból. Mindennapos jelenség ez náluk. Várnak egy picit, majd ismét folytatják önfeledt játékukat a növényzetben. Abban a növényzetben mely izgalmak kifogyhatatlan tárháza nekik. A sűrű levelek között otthon vannak. Mint ahogy a legtöbben jól éreznénk magunkat ilyen idilli környezetben. Erről szól az AGULHA tapéta is; egy idilli, természetes környezetről.

Technikai specifikációk

A Melograno Muro Terra előnyei

  • Kitűnő színminőség
  • Erős, nem szövött anyag
  • Könnyen illeszthető
  • CE-jelölés
  • Bio-Pruf ™ kezelt

A Melograno Muro csapata a design stílusához leginkább igazodó, különleges felületű alapanyagokat kínálja, hogy a színvisszaadás a legkiválóbb legyen. 

A weboldalra való regisztrációt követően elérhetővé válnak személyre szabott, teljes körű tervezői minták, installációs útmutatók és technikai adatlapok.

Ezen felül szeretnénk szolgáltatást nyújtani tervezőknek, megrendelőknek, olyan egyedi minták gyártására, melyek nem szerepelnek a katalógusban. Így saját elképzelés alapján a designok színei és elemei módosíthatók, kicserélhetők. Továbbá designercsapatunk megrendelésre teljesen új designok elkészítését is készséggel vállalja. Természetesen, dedikált projektmenedzsert is tudunk kínálni, aki a tökéletes végeredmény érdekében segít a hibátlan megvalósításban. Ennek eredménye, hogy nem csak kiváló minőséghez jutnak hozzá a megrendelőink, hanem szakemberek által biztosított magas színvonalú szolgáltatást is kapnak.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba, hogy a Te otthonod is Éden legyen!