Voyage

Colour variants

Ajánlott tapétaanyag: VENTO

VO1-91
VO2-91
VO3-91
VO4-91

Anyagok

Kérj tőlünk ajánlatot

Csapatunk készen áll, hogy a kiválasztott tapétát néhány napon belül elkészítsük.

Frequently Asked Questions

Honlapunk nem webshop. A termék megrendeléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok egyikén:
Ajánlatkérő űrlapon keresztül (szürke ajánlatkérés doboz)
E-mail: hello@melogranomuro.com

Az általános felhasználású tapétáink négyzetméter ára bruttó 17,640ft/nm, a vizes helységekbe való tapétánk pedig bruttó 38,087ft/nm.

A gyártást a számla kiegyenlítése után kezdjük, aminek 2 napos az átfutási ideje. A legyártott tapétákat 7-10 munkanapos határidővel szállítjuk. 

Igen. Ez a designunk is készülhet bármilyen színvariációval. Ezen túl lehetőséged van arra is, hogy egyedi elképzelésedet valósítsa meg csapatunk.

Tapétáink kerülhetnek padlóra és falra, beltérbe és kültérbe egyaránt. Vizes helységekbe és kültérre az Acqua Brutale anyagunk alkalmas. Felhelyezési segédletet bejelentkezés után letölthető.

Design Info

Amikor elmerengve nézzük a tenger alján elterülő korallzátonyok szépségét, néha olyan, mintha az eget pásztáznánk. A zátony felett evickélő halak és tengeri teremtmények ugyanis olya könnyeden úszkálnak, mint ahogy a nagy madarak a széláramlatokon szárnyalnak.  Van azonban közöttük is egy különleges egyed, a medúza. Megjelenése, mozgása, mint valami földöntúli üzenet. Megfoghatatlan és szabad. A tenger áramlatain lebegve szerteszét szórja hosszú csápjait, amik villámcsapásokként hasítják keresztül a türkizes tengert. Megragad minket ez a cseppet sem hétköznapi látvány, szinte együtt mozgunk a medúzával, gondtalanul rábízva magunkat az ihlet tengerének áramlataira. Ez az áramlat végül a legcsodálatosabb helyekre visz el minket. Egyik állomáspont a VOYAGE tapéta, ami minden szempontból remek darabja az INFINITY tapétakollekció végtelen utazásának.

Technikai specifikációk

A Melograno Muro Vento előnyei

  • Kitűnő színminőség
  • Erős, nem szövött anyag
  • Könnyen illeszthető
  • CE-jelölés
  • Bio-Pruf ™ kezelt

A Melograno Muro csapata a design stílusához leginkább igazodó, különleges felületű alapanyagokat kínálja, hogy a színvisszaadás a legkiválóbb legyen. 

A weboldalra való regisztrációt követően elérhetővé válnak személyre szabott, teljes körű tervezői minták, installációs útmutatók és technikai adatlapok.

Ezen felül szeretnénk szolgáltatást nyújtani tervezőknek, megrendelőknek, olyan egyedi minták gyártására, melyek nem szerepelnek a katalógusban. Így saját elképzelés alapján a designok színei és elemei módosíthatók, kicserélhetők. Továbbá designercsapatunk megrendelésre teljesen új designok elkészítését is készséggel vállalja. Természetesen, dedikált projektmenedzsert is tudunk kínálni, aki a tökéletes végeredmény érdekében segít a hibátlan megvalósításban. Ennek eredménye, hogy nem csak kiváló minőséghez jutnak hozzá a megrendelőink, hanem szakemberek által biztosított magas színvonalú szolgáltatást is kapnak.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba, hogy a Te otthonod is Éden legyen!