Rovev

Colour variants

Ajánlott tapétaanyag: ACQUA BRUTALE

RO1-51
RO2-51
RO3-51
RO4-51

Anyagok

Kérj tőlünk ajánlatot

Csapatunk készen áll, hogy a kiválasztott tapétát néhány napon belül elkészítsük.

Frequently Asked Questions

Honlapunk nem webshop. A termék megrendeléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok egyikén:
Ajánlatkérő űrlapon keresztül (szürke ajánlatkérés doboz)
E-mail: hello@melogranomuro.com

Az általános felhasználású tapétáink négyzetméter ára bruttó 17,640ft/nm, a vizes helységekbe való tapétánk pedig bruttó 38,087ft/nm.

A gyártást a számla kiegyenlítése után kezdjük, aminek 2 napos az átfutási ideje. A legyártott tapétákat 7-10 munkanapos határidővel szállítjuk. 

Igen. Ez a designunk is készülhet bármilyen színvariációval. Ezen túl lehetőséged van arra is, hogy egyedi elképzelésedet valósítsa meg csapatunk.

Tapétáink kerülhetnek padlóra és falra, beltérbe és kültérbe egyaránt. Vizes helységekbe és kültérre az Acqua Brutale anyagunk alkalmas. Felhelyezési segédletet bejelentkezés után letölthető.

Design Info

A ROVEV egy csipetnyi fűszer abból a kalandsorozatból, amit az INFINITY kollekció nyújt számunkra. A hűvös skandináv vidékekről érkezett ez a csoda. Egy norvég kis sziget partján találtak rá a régészek, mikor viking falvak nyomai után kutattak. Egyikük figyelmes lett a távolban valami egészen különösre. Az egyik sziklának csapódva egy hajó alakját lehetett kivenni. Valóban hajó volt az, s már évszázadok óta mosta oldalát a jéghideg Atlanti-óceán sós vize. Mikor közelebbről is szemügyre vették a hajóritkaságot, lélegzetelállító faragványokra lettek figyelmesek a hajó oldalán. Mesteri kezek munkája volt, oly részletességgel, hogy a ma élők sem tudnának ilyen káprázatos mesterművet létrehozni. A hajó oldalán ősi betűkkel egy felirat is volt, méghozzá a hajó neve: ROVEV.

Technikai specifikációk

Az Acqua Brutale előnyei

  • Vízálló
  • Erős, üvegrost anyag
  • Könnyen illeszthető
  • CE-jelölés

A Melograno Muro csapata a design stílusához leginkább igazodó, különleges felületű alapanyagokat kínálja, hogy a színvisszaadás a legkiválóbb legyen. 

A weboldalra való regisztrációt követően elérhetővé válnak személyre szabott, teljes körű tervezői minták, installációs útmutatók és technikai adatlapok.

Ezen felül szeretnénk szolgáltatást nyújtani tervezőknek, megrendelőknek, olyan egyedi minták gyártására, melyek nem szerepelnek a katalógusban. Így saját elképzelés alapján a designok színei és elemei módosíthatók, kicserélhetők. Továbbá designercsapatunk megrendelésre teljesen új designok elkészítését is készséggel vállalja. Természetesen, dedikált projektmenedzsert is tudunk kínálni, aki a tökéletes végeredmény érdekében segít a hibátlan megvalósításban. Ennek eredménye, hogy nem csak kiváló minőséghez jutnak hozzá a megrendelőink, hanem szakemberek által biztosított magas színvonalú szolgáltatást is kapnak.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba, hogy a Te otthonod is Éden legyen!