Conegut

Colour variants

Ajánlott tapétaanyag: VENTO

CO1-234
CO2-234
CO3-234
CO4-234

Anyagok

Kérj tőlünk ajánlatot

Csapatunk készen áll, hogy a kiválasztott tapétát néhány napon belül elkészítsük.

Frequently Asked Questions

Honlapunk nem webshop. A termék megrendeléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok egyikén:
Ajánlatkérő űrlapon keresztül (szürke ajánlatkérés doboz)
E-mail: hello@melogranomuro.com

Az általános felhasználású tapétáink négyzetméter ára bruttó 17,640ft/nm, a vizes helységekbe való tapétánk pedig bruttó 38,087ft/nm.

A gyártást a számla kiegyenlítése után kezdjük, aminek 2 napos az átfutási ideje. A legyártott tapétákat 7-10 munkanapos határidővel szállítjuk. 

Igen. Ez a designunk is készülhet bármilyen színvariációval. Ezen túl lehetőséged van arra is, hogy egyedi elképzelésedet valósítsa meg csapatunk.

Tapétáink kerülhetnek padlóra és falra, beltérbe és kültérbe egyaránt. Vizes helységekbe és kültérre az Acqua Brutale anyagunk alkalmas. Felhelyezési segédletet bejelentkezés után letölthető.

Design Info

A FAIRNESS tapétakollekció nem titkolt szándéka, hogy a meghökkentő meglepetések világába röpítse el a tapéták szerelmeseit. Első állomásként rögtön egy ikonikus olasz épület előtt találjuk magunkat, melynek tornyát körülöleli egy gigantikus polip. Ebben rejlik az igazi szépsége a művészetnek, mikor ellenkező pólusok találkoznak és azok remekül összedolgoznak. Mert hol találkozhatnának a tengerek kalózainak kalandjai az itáliai építészet remekével, ha nem a CONEGUT tapétán?! A bizarrnak hangzó párosítás végül meghökkentően kellemes összképet kínál, minekünk csak el kell venni ezt a csodát a FAIRNESS pultjáról, s hazavinni otthonunkba, irodánkba, esetleg fürdőszobánkba is akár. Bizony a fürdőszobába is, hiszen a MELOGRANO MURO büszke arra, hogy 100%-ban vízálló tapétái remek fürdőszobai dekorokként is funkcionálhatnak.

Technikai specifikációk

A Melograno Muro Vento előnyei

  • Kitűnő színminőség
  • Erős, nem szövött anyag
  • Könnyen illeszthető
  • CE-jelölés
  • Bio-Pruf ™ kezelt

A Melograno Muro csapata a design stílusához leginkább igazodó, különleges felületű alapanyagokat kínálja, hogy a színvisszaadás a legkiválóbb legyen. 

A weboldalra való regisztrációt követően elérhetővé válnak személyre szabott, teljes körű tervezői minták, installációs útmutatók és technikai adatlapok.

Ezen felül szeretnénk szolgáltatást nyújtani tervezőknek, megrendelőknek, olyan egyedi minták gyártására, melyek nem szerepelnek a katalógusban. Így saját elképzelés alapján a designok színei és elemei módosíthatók, kicserélhetők. Továbbá designercsapatunk megrendelésre teljesen új designok elkészítését is készséggel vállalja. Természetesen, dedikált projektmenedzsert is tudunk kínálni, aki a tökéletes végeredmény érdekében segít a hibátlan megvalósításban. Ennek eredménye, hogy nem csak kiváló minőséghez jutnak hozzá a megrendelőink, hanem szakemberek által biztosított magas színvonalú szolgáltatást is kapnak.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba, hogy a Te otthonod is Éden legyen!