Inspirációk

Erő vagy gyöngédség?

MelogranoMuro

Ugyanaz a tér. Ugyanazok a bútorok, mégis merőben eltér a hangulata a két képnek. Nem véletlen, hiszen két különböző tapéta ékesíti a háttérben elterülő hatalmas falterületet. Mi a Melgorano Muronál hiszünk abban, hogy egy megfelelő designtapéta képes életet lehelni egy korábban semleges, vagy épp kevésbé ízléses szobába. 

Nézzük például az első képet. A háttérben az ANIMA kollekció IMPERIUM tapétája látható. A design központi főszereplője egy élénk színű ragadozómacska. Nem véletlen a tapéta neve (Imperium - hatalom) hiszen valódi egyeduralkodóvá válik a tapéta a belső térben. 

A korábban jelen lévő berendezési eszközök csak kellemes mellékszereplői az összképnek; nem jelentéktelenek, de mindannyian a tigris robosztus látványát szolgálják ki. 

Bármilyen vendéget is fogadjunk, a látvány úgy teperi majd le ismerőseink tekintetét, mint egy dzsungelből váratlanul prédájára ugró tigris. Ahogy mondani szoktuk, a legtöbb tapéta olyan, mint egy külön személyiséggel bíró teremtmény. A legkifinomultabb technológiával hozzuk létre őket a legjobb designereinkkel, hogy a későbbiekben egy egyéni tapéta design töltse be megbízóink szobáit, irodáit.

Az IMPERIUM tapétát tehát kifejezetten olyan embereknek ajánljuk, akik nem sajnálják, ha a szobáik fala főszereplővé válik egy belső térben. Ne feledjük; az IMEPRIUM tapéta nem leigáz, sokkal inkább egy erős kezű uralkodó, aki a berendezési tárgyak hierarchiájának csúcsán áll.

MelogranoMuro 

Még mindig ugyanabban a szobában járunk, azonban változtattunk a tapétán. Hogy egyértelmű legyen a kontraszt a két tapéta között, a RETURN kollekció SAISEI tapétáját választottuk. Szemben az IMPERIUM tapétával, ez nem csúcsragadozó, sokkal inkább egy visszafogott úriember, aki nem nyomja el az enteriőr többi szereplőit, sőt, támogatja őket. Az egyszerű, kopottas fehér szín mindössze egyetlen, ugyanakkor nagyon meghatározó szereplőt ölel körül; egy egyszerű, tüzes színekben izzó falevelet. Noha mérete és ereje messze eltörpül a csúcsragadozó mellett, mégis kellemes résztvevője a belső térnek. Kifejezetten olyan egyéneknek ajánljuk A SAISEIT, akik egyszerre keresnek eleganciát a falaknak, illetve hű partnert a berendezési tárgyak mellé.